En vastaanota tilauksia

Jos et saa tilauspyyntöjä, se johtuu todennäköisesti tällä hetkellä sijaitsevan alueen alhaisesta kysynnästä. Auttaaksesi tämän ongelman ratkaisemisessa varmista, että:

• Olet palvelualueella. Voit myös nähdä sovelluksen kartalta alueet, joilla on suurempi kysyntä. Tällaisilla alueilla toimiminen lisää mahdollisuuksia saada tilauspyyntö.
  • Käytät uusinta sovellusversiota ja puhelimessasi on tarpeeksi tilaa.
  • Sinulla on vakaa Internet-yhteys; akunsäästötila on pois päältä.
  • Varmista, että sovelluksella on pääsy sijaintiisi (voidaan tarkistaa puhelimen asetuksista)
  • Yritä olla käyttämättä muita sovelluksia taustalla, kun käytät Bolt-sovellusta.
  • Käynnistä puhelin ja sovellus uudelleen ja palaa online-tilaan