Olen jumissa opastusistunnossa kuljettajan alhaisen pistemäärän vuoksi

Kun kuljettajapisteesi laskevat, sinua pyydetään suorittamaan opastuskurssi, joka auttaa sinua parantamaan sinun tarjoamaa palvelua enne kuin jatkat ajamista. Jos sinulla on ongelmia, jatka valitsemalla sopiva skenaario:

• En näe opastusta tai pääse siihen
  • Suoritin kurssin loppuun, mutta minua ei ole aktivoitu uudelleen

En näe kurssia tai pääse siihen

Harjoitukseen pääset napauttamalla Aloita kurssi -painiketta näytölle avautuvassa modaali-ikkunassa.

Jos et näe modaali-/Aloita istunto -painiketta, napauta Kuljettajan tulos -banneria aloitusnäytöllä päästäksesi siihen. Jos kuljettajan tulosbanneri ei näy sovelluksessasi:

• Lataa uusin saatavilla oleva sovellusversio
  • Käynnistä sovellus uudelleen
  • Asenna sovellus uudelleen.

Jos ongelmat jatkuvat, ota yhteyttä tukitiimiimme sovelluksen kautta.

Suoritin kurssin loppuun, mutta minua ei ole aktivoitu uudelleen.

Saattaa kestää jopa 5 minuuttia ennen kuin tilisi on aktivoidaan uudelleen harjoittelun jälkeen. Jos yli 5 minuuttia on kulunut, suorita vianetsintä seuraavasti:

• Päivitä kuljettajasovellus uusimpaan versioon
  • Kirjaudu ulos ja kirjaudu takaisin sisään
  • Käynnistä sovellus uudelleen
  • Asenna sovellus uudelleen.

Jos ongelmat jatkuvat, ota yhteyttä tukitiimiimme sovelluksen kautta.