Promotions

Hvis et selskap har en aktiv kampanje, er verdien som vises i appen allerede nedsatt når betalingsmåten for bedriften er valgt. For instruksjoner om hvordan du velger betalingsmetode i appen, se den relevante artikkelen for appen du prøver å bruke:

For å sjekke om rabatten fungerer for bedriftens betalingsmåte, kan du velge en alternativ betalingsmåte i appen (f.eks. personlig kort) for å se om reiseprisen er høyere.

Applying a promo code

Kampanjekoden skal legges inn automatisk når du klikker på annonsen. Hvis du nettopp meldte deg på, kan du skrive inn koden i den aktuelle boksen på søknadsskjemaet.

Hvis kampanjekoden ikke ble lagt til automatisk, skriv inn koden via selskapets dashboard:

• Klikk på Kampanjer i fanen Fakturering
  • Klikk på knappen Legg til en kampanjekode
  • Skriv inn koden din og klikk på Bruk

Etter at kampanjekoden er lagt til, bør bedriftsadministratoren motta en aktiverings-e-post. I tilfelle du ikke finner e-posten fra innboksen din, sørg for å sjekke søppelmappen.

Statusen til kampanjekoden er også synlig på selskapets dashbord under Kampanjer.

Merk: Hvis detaljene ikke er umiddelbart synlige, vennligst vent i 1 virkedag, siden det kan ta litt tid før dataene synkroniseres i systemet.

Issues with a promotion

Detaljene for bedriftens nåværende og tidligere kampanjer vises i fanen Fakturering under Kampanjer.

For å finne ut hvorfor kampanjen ikke fungerer, se mulige årsaker:

• Kodevarighet: Koden har en fastsatt gyldighetsperiode, som nå er utløpt
  • Rabattak: Du har nådd taket for rabatter, og eventuelle ytterligere turer vil ikke bli rabattert. Vær oppmerksom på at taksten tar hensyn til den opprinnelige prisen på turene og ikke de rabatterte beløpene.
  • Reiser: Du har nådd det maksimale antallet turer som kampanjen kan brukes til

I tilfelle du trenger spesifikke detaljer angående kampanjen din, vennligst ta kontakt med supportteamet vårt ved å åpne Support-delen.