Borttagning av konto

Om du vill inaktivera ett administratörskonto, observera att detta endast kan göras av en annan administratör eller kontoägare. Mer information finns i under Hantera administratörs- och agentkonton i artikeln Hantera konton.

För att inaktivera ditt företagskonto med Bolt Business ber vi dig kontakta oss via Support-avsnittet.

Beställ en resa på några sekunder, kom iväg på några minuter.

Finns för iOS- och Android-enheter.
Beställ en resa på några sekunder, kom iväg på några minuter.