Jag vill avsluta prenumerationen på meddelanden

Vi kan skicka meddelanden till dig med information om prissättning, pågående bonuskampanjer och de senaste produktnyheterna.

Om du inte vill ta emot dessa meddelanden kan du avsluta prenumerationen för att ta emot dem.

E-postmeddelanden

Rulla till botten av e-postmeddelandet och klicka på hyperlänken Avregistrera dig. Följ anvisningarna för att bekräfta åtgärden.

SMS-meddelanden

Svara på texten med ordet STOP för att avsluta prenumerationen på meddelanden.