Problem med beställning

Nedan hittar du mer information:

Granska företagsbeställningar

Se artikeln Data och historik för instruktioner om hur du kontrollerar din beställningshistorik.

Rapportera ett problem med en användares beställning

Om resan betalades privat istället för med företagets betalningsmetod kan du be användaren rapportera problemet direkt via appen.

Om beställningen gjordes med företagets betalningsmetod:

• Problem med misslyckad betalning: Mer information finns i artikeln Problem med företagets betalningsmetod
  • Problem med resan och kvarglömda föremål: Be användaren kontakta oss direkt via appen, eftersom det är lättare att lösa sådana fall direkt med passageraren. I fall av borttappade föremål kan vi endast hjälpa den verifierade kontoinnehavaren via appen.

Saldo på företagskontot

Om en beställning som gjorts med företagets betalningsmetod återbetalas, kommer beloppet att överföras som kredit till företagskontots saldot för framtida beställningar. Saldot kan endast användas för företagsbeställningar.

• För kreditkortsdebitering: Beloppet dras automatiskt från nästa beställning som görs med företagets betalningsmetod.
  • För betalning med månadsfaktura: Beloppet kommer att dras av från det slutliga beloppet som ska betalas under aktuell period.

Obs: För närvarande finns ingen information om den återbetalade krediten i företagspanelen eller Bolt-appen. Det finns ytterligare uppgifter om detta på månadsfakturan eller på kontoutdraget som ett återbetalningsavdrag.