Problem med användarkonton

Om företagets anställda upplever problem med sina konton, hittar du artiklar som beskriver olika problem och lösningar nedan:

Blockerat användarkonto

Kontot kan blockeras av flera anledningar. Be användaren kontakta vårt supportteam med mailadressen som är kopplat till deras konto för mer information om deras kontostatus.

Användaren kan inte göra en beställning med företagets betalningsmetod

Om användaren kan välja företagets betalningsmetod men inte kan göra en beställning beror det troligtvis på att betalningsmetoden inte är aktiverad. Mer information finns i artikeln Problem med företagets betalningsmetod.

Användaren kan inte välja företagets betalningsmetod

Om användaren inte kan se företagets betalningsmetod, följ anvisningarna nedan:

• Kontrollera användarens uppgifter i företagspanelen:

• Användarens kontostatus i avsnittet Personer.
    • Regler eller policy som tillämpas på användaren (visas genom att klicka på namnet).
  • Om användarens konto är aktivt och den tillämpade policyn stämmer, kontrollera med användaren om:

• Hen har försökt att stänga ner appen och öppna den igen.
    • Telefonnumret på Bolt-kontot stämmer överens med uppgifter i företagspanelen. Företagets betalningsmetod visas bara när telefonnumret stämmer.
    • Om användaren fortfarande inte kan se betalningsmetoden ber vi dig kontakta vårt supportteam.