Ik heb problemen met de Driver Score

Wat is de Driver Score?

Driver Score meet het percentage goede ritten dat je hebt. Je Driver Score wordt berekend op basis van de laatste 100 aanvaarde ritten die je hebt toegezegd, ongeacht of ze van binnen of buiten je ingestelde straal kwamen.

Wat zijn goede en slechte ritten?

• Goede rit: Alle ritten worden standaard als goed beschouwd
  • Slechte rit: Een rit wordt als slecht beschouwd als:
    • De passagier de rit annuleert als je niet naar het ophaalpunt gaat.
    • De passagier de rit annuleert nadat je hem hebt opgepikt om veiligheidsredenen.
    • Je de rit start voordat de passagier in het voertuig is gestapt.
    • Je annuleert de rit voordat je het ophaalpunt bereikt.
    • Je annuleert de rit na het bereiken van het ophaalpunt zonder de passagier te bellen of te berichten.
    • De passagier geeft je een beoordeling van 1 of 2 sterren vanwege netheid, gedrag of veiligheid.
    • De passagier geeft feedback met betrekking tot gezondheidsrisico's, veiligheid of een soortgelijk onderwerp.

Waarom is mijn Driver Score zo laag?

Je Driver Score wordt herberekend na elke 3 geaccepteerde ritten. Om te bekijken wat je huidige Driver Score is en welke specifieke gebeurtenissen deze hebben beïnvloed, tik je op de Driver Score banner in de app.

Als je problemen hebt met de berekening van de Driver Score, neem dan contact op met het Support team via de app.