De passagier heeft een voorwerp achtergelaten in mijn voertuig

Controleer na elke rit of een berijder persoonlijke bezittingen in het voertuig heeft achtergelaten.

Als je een verloren voorwerp vindt:

• En je weet wie hem heeft achtergelaten: neem via de chauffeurs-app contact op met de klant. Je hebt 24 uur om de beloptie in de ritgeschiedenis te gebruiken om contact op te nemen met de klant.
  • Als je niet zeker weet wie het voorwerp in jouw auto heeft achtergelaten: informeer ons support team over het verloren voorwerp en volg hun instructies op
  • Als er een telefoon achtergebleven is: breng ons support team op de hoogte van het gevonden telefoon en volg hun instructies op.