Hoe werken de uitbetalingen?

Jouw betalingen worden elke week automatisch berekend. Een betalingscyclus loopt van maandag (00:00) tot zondag (23:59). Als je een uitbetaling moet ontvangen, wordt dit wekelijks op maandag overgemaakt.

We sturen jouw uitbetaling naar de bankrekening die is gekoppeld aan jouw chauffeursprofiel. Afhankelijk van de verwerkingstijd van de lokale bank kan het 1-2 werkdagen duren voordat de transactie is voltooid en de uitbetaling is ontvangen.

Om je saldo en uitbetalingsbedrag te zien, ga je naar Inkomsten op het hoofdtabblad in de chauffeurs-app.