Gegevens en geschiedenis

Bekijk dan de relevante instructies hieronder:

Toegang tot het account van het bedrijf

Alle bedrijfsgegevens zijn te vinden in het Company Dashboard:

• De wettelijke informatie van het bedrijf is beschikbaar in het tabblad Instellingen
  • Details over beheerders, toegevoegde gebruikers en Ride Booker-agenten zijn beschikbaar in het tabblad Personen
  • Details over groepen gebruikers zijn beschikbaar in het tabblad Groepen
  • Details over beleidsregels zijn beschikbaar in het tabblad Beleid
  • Informatie over bestellingen van het bedrijf is beschikbaar in het tabblad Ritten en Eten

Toegang tot bestelgeschiedenis

Je kunt een overzicht zien van de bestellingen die zijn betaald met de betaalmethode van het bedrijf in het tabblad Ritten of Eten. Bestellingen kunnen worden gefilterd op maand, specifieke gebruiker of groep. Ga naar het Ride Booker tabblad om een overzicht van je Ride Booker ritten te bekijken.

Om het CSV-rapport te downloaden, klik je op de knop met het naar beneden wijzende pijltje in de rechterbovenhoek van het tabblad Ritten, Ride Booker of Eten.

NB: Bolt Food for Business is momenteel beschikbaar in een beperkt aantal landen. We laten je per e-mail weten wanneer deze functie voor jou beschikbaar is.

Als je problemen ondervindt bij het controleren van bestellingen of het downloaden van bonnen, neem dan contact met ons op via het tabblad Support. Voeg alsjeblieft een beschrijving of een schermafbeelding van de fout toe aan het bericht.