Beheer van groepen en beleid

Hieronder vind je meer informatie over:

Beheer van groepen

Met de groepsfunctie kun je groepen aanmaken, beheren en koppelen aan verschillende werknemers. Het helpt je om mensen te organiseren die Bolt op een vergelijkbare manier gebruiken in je organisatie. Standaard behoren alle mensen tot de Algemene groep.

Elke groep kan hebben:

• Een andere naam
  • Verschillende beleidsregels
  • Omschrijving
  • Beoordelaar
  • ID voor boekhoudkundige doeleinden

De groepen van je bedrijf kun je beheren in het Groepen-tabblad in het Company Dashboard.

• Een nieuwe groep toevoegen: Klik op de Groep toevoegen-knop
  • Een bestaande groep bewerken: Klik op de relevante groep in de lijst, breng de wijzigingen aan en klik op de Groep bijwerken-knop*
  • Een groep verwijderen: Klik op de groep die je wilt verwijderen, scroll omlaag en klik op de Verwijder-knop
    • Let op: Alleen lege groepen kunnen worden verwijderd.

Let op: De Algemene groep kan niet worden verwijderd.

Beheer van beleid

Beleid zijn regels die zijn ingesteld voor een specifieke gebruikersgroep(en) over hoe ze de zakelijke betaalmethode kunnen gebruiken. Je kunt het beleid van je bedrijf beheren in het Beleid-tabblad in je Bedrijfsdashboard.

• Nieuwe beleidsregels maken: Klik op de Beleid toevoegen-knop

• Nadat je je beleid een naam hebt gegeven, kun je verschillende regels toevoegen vanuit de lijst die betrekking hebben op:
      • Kostenregistratie
      • Uitgavenlimiet
      • Aantal ritten
      • Ritdag en tijd
      • Diensttype
      • Ritlocaties
  • Om een bestaand beleid te bewerken: Klik op het relevante beleid in de lijst, breng de wijzigingen aan en sla je bijgewerkte beleid op.

• Om een beleid te verwijderen: Klik op het beleid dat je wilt verwijderen, scroll omlaag en klik op Beleid verwijderen.

Let op: Beleidsregels zijn niet van toepassing op Ride Booker-ritten.