Kortingen

Als een bedrijf een lopende actie heeft, is de prijs die je in de app ziet al verlaagd wanneer je de zakelijke betaalmethode selecteert. Voor instructies over hoe je de zakelijke betaalmethode in de app kunt kiezen, kun je het relevante artikel voor de app raadplegen die je probeert te gebruiken:

Hoe je de zakelijke betaalmethode gebruikt (Taxi-app)

Om te controleren of de korting werkt voor de zakelijke betaalmethode van het bedrijf, kun je een alternatieve betaalmethode in de app kiezen (bijvoorbeeld een persoonlijke kaart) om te zien of de prijs van de rit hoger is.

Een promotiecode toepassen

De promotiecode moet automatisch worden ingevoerd wanneer je op de advertentie klikt. Als je je net aanmeldt, kun je de code invoeren in het relevante vak op het aanvraagformulier.

Als de promotiecode niet automatisch is toegevoegd, voer je de code in via het Bedrijfsdashboard:

• Klik op Promoties in het tabblad Facturering
  • Klik op de knop Een promotiecode toevoegen
  • Voer je code in en klik op Toepassen

Nadat de promotiecode is toegevoegd, ontvangt de beheerder van het bedrijf een activeringsmail. Als je de e-mail niet in je inbox kunt vinden, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

De status van de promotiecode is ook zichtbaar op het Bedrijfsdashboard onder Promoties.

Opmerking: Als de gegevens niet direct zichtbaar zijn, wacht dan 1 werkdag, omdat het even kan duren voordat de gegevens in het systeem worden gesynchroniseerd.

Problemen met een promotie

De details van de huidige en vorige promoties van je bedrijf worden weergegeven in het tabblad Facturering onder Promoties.

Om te achterhalen waarom de promotie niet werkt, zie je de mogelijke redenen:

• Code-duur: De code heeft een bepaalde geldigheidsperiode die nu is verlopen.
  • Kortingslimiet: Je hebt de limiet voor kortingen bereikt, dus verdere ritten worden niet meer met korting aangeboden. Houd er rekening mee dat de limiet rekening houdt met de oorspronkelijke prijs van de ritten en niet met de verlaagde bedragen.
  • Ritten: Je hebt het maximale aantal ritten bereikt dat voor de campagne kan worden gebruikt.

Als je specifieke details nodig hebt over je promotie, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam door de sectie Support te openen.