Hoe je je tussenstops kunt controleren

De trip planner toont je de tussenstops die je moet maken om een bestelling af te leveren. Tik op het menupictogram in de op zoek naar actie balk om je geplande tussenstops te zien:

• De groene punten zijn ophaallocaties met de geschatte reistijd
  • De paarse punten zijn afleverlocaties met de geschatte reistijd
  • Als je geen nieuwe leveringen wilt accepteren, klikt u op de knop Nieuwe aanvragen stoppen.

Dit scherm blijft leeg als je geen actieve bestelling hebt.

Opmerking: voltooi geaccepteerde leveringen voordat je offline gaat.