Hoe je verdiensten te controleren

Je kunt een overzicht van je inkomsten bekijken in het gedeelte Bestelgeschiedenis van de app.

• Ga naar het Startscherm van het dashboard
  • Selecteer het klokpictogram onderaan het dashboard
  • In de navigatiebalk kun je ervoor kiezen om de kalender in dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse weergaven te zien:
    • In de kolom Betaald zijn afhalingen van contant geld gemarkeerd met een gele tag
    • Totale verkopen worden weergegeven naast de geselecteerde datum.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact op met het Support team voor verdere hulp.