Hoe kan ik een betalingsmethode toevoegen?

Volg deze stappen om een betaalmethode aan je account toe te voegen:

• Tik op het profielpictogram in het menu en selecteer de optie Betalingen
  • Voeg de kaartgegevens toe in de relevante tekstvelden en klik op de knop Doorgaan.

Wanneer je een nieuwe kaart toevoegt, controleert ons systeem deze met een omkeerbare transactie. Houd er rekening mee dat het tot 10 werkdagen kan duren voordat het bedrag wordt vrijgegeven.