Informatie over de prijsberekening

Etenswaren die in de app kunnen worden besteld, zijn individueel geprijsd. Voordat je je bestelling bevestigt, kun je je winkelmandje bekijken en het totaal van de door je gekozen artikelen zien.

De volgende kosten kunnen bij het totaal worden opgeteld:

Bezorgkosten

Deze vergoeding is verschuldigd voor de levering van de bestelling op het door jouw gekozen adres. De vergoeding wordt berekend op basis van jouw geografische locatie.

Kosten voor kleine bestellingen

Deze vergoeding wordt toegevoegd aan het subtotaal als de waarde van je bestelling lager is dan de minimumbestelprijs. Je kunt de minimale bestelprijs zien in de winkelwagen weergave voordat je doorgaat met afrekenen.

Let op: de prijzen die in de app worden weergegeven, worden bepaald door het restaurant en kunnen afwijken van de prijzen in de winkel.