Hoe neem je contact op met een klant?

Je kunt contact opnemen met de passagier nadat je het verzoek hebt geaccepteerd.

Er zijn twee opties beschikbaar in de app:

• Je kunt de passagier een in-app bericht sturen. Deze optie is beschikbaar totdat je de rit start. De geschiedenis van de berichten wordt verwijderd na voltooiing van de rit.
  • Je kan de passagier bellen. De optie is tot 24 uur na het einde van de rit beschikbaar.

Houd er rekening mee dat je de passagier alleen kunt bellen vanaf het telefoonnummer dat in jouw profiel is geregistreerd.

Als de bestelling is geannuleerd, wordt de optie om te bellen uitgeschakeld.