Ik kan de bezorglocatie niet vinden

Volg deze stappen als je het afleveradres niet kunt vinden:

• Ga naar een veilige plek om de bezorginformatie te controleren
  • Controleer het huisnummer, kantoor of verdieping informatie voor locatie details
  • Controleer waar de bestelling moet worden achtergelaten informatie voor leveringsinstructies
  • Bel de klant via de app om het adres te bevestigen (probeer 3 keer te bellen gedurende een periode van 10 minuten).

Als je geen contact kunt opnemen met de klant om hun locatie te bevestigen, belt je het Support team voor hulp.

Let op: houd je app en het gekozen navigatiesysteem up-to-date.