Hoe kan ik meer bezorgingen krijgen

Zodra je account actief is, kun je bezorgingen doen voor restaurants in de buurt. Je ontvangt alleen verzoeken van restaurants binnen een bepaalde straal rond jouw locatie. Dit is ook afhankelijk van het voertuig dat je gebruikt.

Om meer leveringen te krijgen:

• Wacht op verzoeken in een gebied waar veel restaurants zijn (bijvoorbeeld winkelcentra, stadscentrum, enz.)
  • Ga online tijdens de spitsuren. Word lid van je lokale Telegram-groep voor informatie
  • Meld je aan voor alle leveringsvoorkeuren die beschikbaar zijn in jouw stad (contante bestellingen, bestellingen met ID-controle, enz.)
  • Zorg ervoor dat je apparaat is verbonden met een stabiele internet- of wifiverbinding
  • Plaats de app niet op de achtergrond, zodat je geen verzoeken mist.