Reizen met Kinderen

De regels voor het vervoeren van kinderpassagiers in het voertuig verschillen per land en zowel passagiers als chauffeurs moeten zich hieraan houden.

Als er geen speciale categorie in jouw stad is, kan een passagier je bellen nadat jij het verzoek hebt geaccepteerd om te zien of je een kinderzitje in je voertuig hebt.

Als noch jij, noch de passagier geen kinderzitje heeft, kun je een dergelijk verzoek beleefd afwijzen als het vervoer van een kind zonder zitje in strijd is met de lokale wetgeving.