Ik ontvang ritten buiten mijn radius

In het geval dat er geen andere beschikbare chauffeurs dichterbij de ophaallocatie van de passagier zijn, is het mogelijk dat je bestellingen ontvangt buiten de straal die je hebt ingesteld.

Deze bestellingen zijn eenvoudig te herkennen, aangezien er een banner boven aan het scherm wordt weergegeven om aan te geven dat de binnenkomende bestelling buiten je opgegeven straal valt.

Als je ervoor kiest om deze bestelling af te wijzen, heeft dit geen invloed op je activiteitsscore of je deelname aan specifieke bonuscampagnes.

Houd er rekening mee dat de straal in de app wordt gemeten via een rechte lijn op de kaart. Vanwege lokale infrastructuur kan de werkelijke rijafstand naar de passagier in kilometers langer zijn dan de afstand van je opgegeven straal.

Je kunt je voorkeursstraal wijzigen nadat je online bent gegaan door op het + of - teken te tikken om je straal respectievelijk te vergroten of te verkleinen.