Hoeveel kost het gebruik van een e-bike?

De prijs van een e-bike rit wordt berekend op basis van de ontgrendelings fee en het tarief per minuut. Als je jouw rit onderbreekt, wordt het minutentarief nog steeds berekend.

Om de tarieven te controleren, klik je op het e-bike-icoontje op de kaart en zie je de prijs onder de knop Reserveren.

Bolt voert voor elke e-bike rit een tijdelijke kaartverificatie uit. Dit wordt gedaan om de geldigheid van de kaart te controleren en eventueel frauduleus gebruik van jouw kaart en gegevens te minimaliseren. Deze inname van geld (machtiging) wordt nooit van je rekening afgeschreven, maar kan worden vermeld als een lopende betaling of reservering die onmiddellijk of binnen 10 werkdagen wordt teruggestort, afhankelijk van je bank.