Over de provider portaal

De provider portaal is voor u beschikbaar om:

• Je overzicht van omzet, bestellingen en beoordelingen te controleren
  • Artikelen en CSV-rapporten te downloaden
  • Je gedetailleerde bestelgeschiedenis in te zien
  • De beschikbaarheid van menu-items aan te passen:
    • Beschikbaar: Bolt Food gebruikers kunnen het artikel zien op het menu in de app
    • Vandaag uitverkocht: artikel is vandaag niet beschikbaar, maar morgen wel weer beschikbaar
    • Voor onbepaalde tijd uitverkocht: artikel is niet meer te bestellen
    • Verborgen: Bolt Food gebruikers zien het artikel niet op het menu in de app
  • Werktijden bewerken.

Gebruik de inloglink om toegang te krijgen tot het portaal. Gebruik je bij Bolt geregistreerde e-mailadres om het inloggen te voltooien. Als je jewachtwoord niet hebt of bent vergeten, klikt u op de optie Nieuw wachtwoord aanvragen en volg je de aanwijzingen.

Als je specifieke menu-items wilt wijzigen of bijwerken, neem dan contact op met Support via de app.