Informatie over bestellingen met leeftijdscontroles

Je moet het identiteitsbewijs van de klant controleren wanneer de levering artikelen bevat met een leeftijds limiet.

Vraag de klant bij aankomst op het adres om een geldig legitimatiebewijs. Alle door de overheid uitgegeven vormen van identificatie zijn acceptabel.

Controleer het document om te controleren of ze de wettelijke leeftijd hebben om alcohol te consumeren. Na bevestiging van de leeftijd van de klant, voltooit je de bezorging in de app:

• Check de Controleer leeftijd van de klant sectie
  • Check de Bestelling afgeleverd sectie
  • Klik op de knop Bezorgd.