Ik kan mijn bankkaart niet toevoegen

Als je een probleem hebt met het toevoegen van je kaart, zorg er dan voor dat:

• Je de juiste kaartgegevens hebt ingevuld
  • Je voldoende saldo op je kaart hebt
  • Je kaart niet is verlopen
  • Je bankpas of creditcard terugkerende e-commercetransacties toe staat
  • Je een geaccepteerde betaalmethode toe voegt voor je regio: Mastercard, Visa, AMEX, China UnionPay, Carte Bancaire, Diners, Discover, MIR, JCB.

Let op: Maestro, Verve en Virtual betaalmethoden worden op dit moment niet geaccepteerd op het platform.

Jouw favoriete eten, snel geleverd.

Beschikbaar voor iOS en Android toestellen.
Jouw favoriete eten, snel geleverd.