Ride Booker

Met Ride Booker kun je snel ritten boeken voor je medewerkers en gasten. Je kunt direct een rit aanvragen of deze inplannen voor later vanaf een speciale Ride Booker webpagina, die ook toegankelijk is via het Company Dashboard.

Hieronder vind je meer informatie over:

Ride Booker inschakelen

Om toegang te krijgen tot Ride Booker moet je eerst een actieve Bolt Business account hebben.

Agenten, aangewezen door admins, zijn mensen die ritten kunnen regelen voor het bedrijf via Ride Booker. De Ride Booker account wordt actief nadat de Business admin de eerste agent heeft aangemaakt in het Company Dashboard.

Instructies voor het aanmaken van agents kun je vinden in het artikel Accounts beheren onder de sectie Accounts voor beheerders en agents beheren.

Let op: Als Business admins toegang willen tot Ride Booker, moeten ze zichzelf ook toevoegen als agent. Admins kunnen hetzelfde wachtwoord gebruiken als voor het Company Dashboard of een nieuw wachtwoord aanmaken via de e-mail voor het instellen van het wachtwoord die je hebt ontvangen na het toevoegen van de agent.

Een rit aanvragen of inplannen

Ga in het Company Dashboard naar de tab Rittenboeker en klik op Rit boeken. Rittenboeker wordt geopend in een nieuw tabblad waar je een rit kunt aanvragen.

• Klik op Nieuwe rit.
  • Voer de naam en het telefoonnummer van de passagier in
  • Voeg de ophaal- en drop-off adressen toe
    • Als je een reis met meerdere bestemmingen wilt maken, klik je op Bestemming toevoegen
  • Kies wanneer je de reis wilt starten
    • De standaardoptie is een onmiddellijke aanvraag
    • Geplande ritten kunnen tot 90 dagen van tevoren worden geboekt
    • Flexibele ritten kunnen voor een specifieke dag worden geboekt, maximaal 2 weken van tevoren
  • Optionele stappen
    • Voer een onkostennota in
    • Voer een notitie in voor de chauffeur
  • Druk op Verder en kies de gewenste categorie
  • Klik op de knop Aanvragen om je bestelling te bevestigen.

Indien nodig kun je de rit annuleren in Ride Booker nadat je deze hebt geboekt. Annuleringskosten kunnen van toepassing zijn.

Let op:

• Je kunt maximaal 4 bestemmingen per rit invoeren
  • Bij het plannen van een rit kan de werkelijke aankomsttijd veranderen, afhankelijk van de situatie (verkeer, weer, vraag, enz.).
  • Als er geen chauffeurs beschikbaar zijn voor een geplande rit, ontvangt de berijder een sms om hem/haar hierover te informeren.

Pinnen als betaalmethode inschakelen

Als je pinnen als betaalmethode wilt inschakelen, laat het ons dan weten door contact met ons op te nemen via het tabblad Support.

Ritten in je Ride Booker bekijken

Ga naar het tabblad Rittenboek en klik op Rit boeken. Ride Booker wordt geopend in een nieuw tabblad. Van daaruit kun je zien:

• Ritten voor vandaag door te klikken op De ritten van vandaag.
  • Alle komende geplande ritten door te klikken op Toekomstige ritten.
  • Je ritgeschiedenis door te klikken op Vorige ritten.

Je kunt ook feedback voor ons achterlaten over je ervaring met Ride Booker, wat ons helpt deze service te verbeteren.