Ik wil mezelf afmelden voor e-mails

We kunnen je berichten sturen met informatie over prijzen, lopende bonuscampagnes en het laatste productnieuws.

Als je deze berichten niet wilt ontvangen, kun je jezelf afmelden voor het ontvangen van deze berichten.

E-mailberichten

Scrol naar de onderkant van de e-mail en klik op de hyperlink Afmelden. Volg de aanwijzingen om de actie te bevestigen.

Sms-berichten

Reageer op het bericht met het woord STOP om je af te melden voor berichten.