De bestelling was geannuleerd

Zowel de chauffeur als de passagier kunnen de ritaanvraag annuleren voordat de rit begint. Bestellingen die door de passagier zijn geannuleerd of omdat de passagier niet is komen opdagen, hebben geen invloed op je activiteitsscore.

Soms kan de bestelling automatisch worden geannuleerd vanwege de verificatie van de betalingsmethode van de passagier. Dergelijke annuleringen hebben ook geen invloed op jouw activiteitenscore.

Als je de rit moet annuleren vanwege de verkeerde categorie die is gekozen of wangedrag van de passagier, selecteer dan de relevante annuleringsreden en meld de zaak aan ons support team.