Ik ontvang geen bestellingen

Als je geen bestelverzoeken ontvangt, komt dit waarschijnlijk door een lage vraag in het gebied waar je je momenteel bevindt. Om dit probleem op te lossen, zorg er alsjeblieft voor dat:

• Je je bevindt in het servicegebied. Je kunt ook op de kaart in de app de gebieden met een hogere vraag bekijken. Door in die gebieden te opereren, vergroot je de kans op het ontvangen van bestelverzoeken.
  • Je de nieuwste versie van de app gebruikt en er voldoende ruimte beschikbaar is op je telefoon.
  • Je een stabiele internetverbinding hebt en de batterijbesparingsmodus is uitgeschakeld.
  • De app toegang heeft tot je locatie (dit kun je controleren in de telefooninstellingen).
  • Je andere apps op de achtergrond niet gebruikt terwijl je de Bolt-app gebruikt.
  • Je je telefoon en de app herstart en opnieuw online gaat.