Ik heb de verkeerde passagier meegenomen

Bevestig voordat je aan een rit begint de naam van de pasagier en de bestemmingslocatie om er zeker van te zijn dat je de juiste passagier hebt opgehaald.

Als je de verkeerde passagier hebt opgehaald, volg dan de onderstaande stappen:

• Breng de pasagier op de hoogte van de situatie
  • Rond de bestelling af in de chauffeurs-app
  • Bevestig de uiteindelijke prijs niet. Meld in plaats daarvan een probleem met de prijs en kies de relevante reden.

Ons support team zal de details van de bestelling zo snel mogelijk bekijken.