Mijn toegang tot het Bolt platform is opgeschort door een lage Driver Score

Jouw toegang tot het Bolt-platform kan worden opgeschort vanwege consistente en herhaalde signalen over mogelijk schadelijk of gevaarlijk gedrag tijdens taxiritten.

Als je vindt dat dit onterecht is, neem dan contact met ons op via dit artikel en leg uit waarom je dit oneerlijk vindt. We zullen jouw ritten beoordelen en je binnen 30 dagen feedback geven over onze beslissing. Raadpleeg ook onze Regels interne klachtenafhandeling.