Problemen met aanmelden

Als je geen toegang kunt krijgen tot je Bedrijfsbeheerdersaccount in het Company Dashboard, zorg er dan voor dat:

• Je inlogt met het e-mailadres dat is gekoppeld aan je Bedrijfsbeheerdersaccount.
    • Als je het e-mailadres dat aan je account is gekoppeld bent vergeten, neem dan contact op met ons Supportteam.
  • Controleer of je Bedrijfsbeheerdersaccount actief is door een andere actieve beheerder te vragen om te controleren vanuit het Company Dashboard.

Als je je wachtwoord bent vergeten, gebruik dan de optie voor wachtwoordherstel, die zichtbaar is op de aanmeldpagina.

Als je technische problemen ondervindt met het Company Dashboard, vind je verdere instructies in het artikel over het Company Dashboard.