Ik zit vast in de opfriscursus vanwege een lage Driver Score

Wanneer jouw Driver Score daalt, wordt er gevraagd een opfriscursus te volgen om je te helpen jouw service te verbeteren voordat je weer de weg op gaat. Als je problemen ondervindt, gaat je verder door te kiezen welk scenario voor jou van toepassing is:

Ik kan de opfriscursus niet zien of openen

Je kunt de opfriscursus openen door op de knop Start sessie te klikken in het venster dat op jouw scherm verschijnt.

Als je het vensterl/Start sessie knop niet ziet, klik je op de Driver Score banner op het beginscherm om toegang te krijgen. Wanneer de Driver Score-banner niet zichtbaar is in jouw app:

• Download de laatste beschikbare app versie
  • Start de app opnieuw op
  • Installeer de app opnieuw.

Als je problemen blijft ondervinden, neem dan contact op met ons Support-team via de app.

Ik heb de cursus voltooid maar ben niet opnieuw geactiveerd

Het kan tot 5 minuten duren voordat jouw account is gereactiveerd na het voltooien van de opfriscursus. Als er meer dan 5 minuten zijn verstreken, volg dan de onderstaande stappen om het probleem op te lossen:

• Werk de app bij naar de nieuwste versie
  • Log uit en weer in
  • Start de app opnieuw op
  • Installeer de app opnieuw.

Als je problemen blijft ondervinden, neem dan contact op met ons Support-team via de app.