Hoe verander ik van fleet in Nederland?

Als je van fleet wilt veranderen, moet je nieuwe Fleet Owner je uitnodigen via het portaal voor fleet owners.

Stappen voor Fleet owner

• Ga naar het Fleet Owner Portal
  • Klik hiervoor op de knop: Nodig chauffeurs uit
  • Vul het telefoonnummer en emailadres van de chauffeur in
  • Stuur de link naar de chauffeur via email

Stappen voor chauffeur

Open je e-mail inbox en klik op Accepteer uitnodiging. Je wordt dan automatisch toegevoegd aan de nieuwe fleet.

Let op: Je krijgt een nieuw chauffeursaccount op het platform nadat je van fleet bent veranderd of de fleet hebt verlaten. Dit betekent dat je je oude ordergegevens, rapporten en documenten niet meer kunt bekijken. Alle eerder voltooide ritten en bonussen verschijnen niet meer in de chauffeursapp.

Download de rapporten in de Driver portal om ze beschikbaar te maken voor je administratie.