Verificatie

Hieronder vind je meer informatie over:

Verificatie van creditcardfacturering

Voor het aanmelden met creditcardfacturering is mogelijk aanvullende verificatie vereist. In dat geval moet uw aanvraag door ons team worden beoordeeld en ontvangt u binnen drie werkdagen een update.

Als u na 3 werkdagen nog steeds wacht op een update, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam.

Achteraf betalen verificatie

Als jouw bedrijf kiest voor postpaid-facturering, moet de aanvraag eerst door ons team worden goedgekeurd voordat je account wordt geactiveerd. Dit gebeurt ook wanneer je het factureringstype wijzigt van creditcard naar postpaid-facturering.

Om er zeker van te zijn dat we je verzoek ontvangen, neem je contact op met ons ondersteuningsteam, zodat we het verantwoordelijke team direct op de hoogte kunnen stellen.