Problemen met gebruikersaccount

Als de medewerkers van het bedrijf problemen ondervinden met hun accounts, vind je hieronder de instructies voor de volgende gebruikersaccount problemen:

Geblokkeerd gebruikersaccount

Het account kan om verschillende redenen geblokkeerd zijn. Adviseer de gebruiker om contact op te nemen met ons Support team via het e-mailadres dat aan hun account is gekoppeld, voor meer informatie over de status van hun persoonlijke account.

Gebruiker kan geen bestelling aanvragen met de zakelijke betaalmethode

Als de gebruiker de zakelijke betaalmethode kan selecteren maar geen bestelling kan plaatsen, is dit hoogstwaarschijnlijk omdat de betaalmethode is uitgeschakeld. Vind verdere instructies in het artikel Problemen met Zakelijke betaalmethode.

Gebruiker kan de zakelijke betaalmethode niet kiezen

Als de gebruiker de zakelijke betaalmethode niet kan zien, volg dan de onderstaande instructies:

• Controleer de gegevens van de gebruiker in het Company Dashboard:

• De accountstatus van de gebruiker in het tabblad Personen
    • Regels die op het account van de gebruiker zijn toegepast met een beleid door op hun naam te klikken.
  • Als het account van de gebruiker actief is en het toegepaste beleid correct is, controleer dan bij de gebruiker of:

• Ze hebben geprobeerd de app geforceerd te stoppen en opnieuw op te starten.
    • Het telefoonnummer in hun Bolt-account hetzelfde is als dat in het Company Dashboard. De zakelijke betaalmethode is alleen zichtbaar wanneer het telefoonnummer overeenkomt met dat in het Company Dashboard.
    • Als de gebruiker de betaalmethode nog steeds niet kan zien, neem dan contact op met ons Support team.