Facturering aan bedrijven

Dit artikel bevat informatie over het volgende:

Informatie over factureringstypen

Met creditcard facturering:

• Na elke rit wordt de ritprijs ingehouden.
  • Je hoeft niet apart te betalen. Alle bedrijfsritten worden van één kaart afgeschreven.
  • Er is geen kredietcontrole nodig.

Met postpaid facturering:

• Heb je maandelijks tegoed om te gebruiken
  • Als je de kredietlimiet bereikt, kun je geen rit meer bestellen met de zakelijke betaalmethode
  • Elke maand ontvang je één factuur en worden al je maandelijkse ritten in één keer afgeschreven. Voer de betaling voor de 15e van de maand uit om het tegoed te verlengen.

Wanneer je de overschrijving uitvoert, moet je ervoor zorgen dat je de juiste bankgegevens en het referentienummer invoert die op de factuur staan.

Het factureringstype wijzigen

Om de huidige betalingsgegevens te zien, klik je op het tabblad Facturering in het Company Dashboard.

Als je slechts één van de factureringsopties aan uw Company Dashboard hebt toegevoegd en naar een andere wilt overschakelen, moet je eerst de andere betalingsmethode aan het Dashboard toevoegen door op de knop Betalingsmethode toevoegen te klikken:

• Om een creditcard factureringsoptie toe te voegen, klik je op de knop betaalkaart toevoegen, vul je de kaartgegevens in en klik je op de knop kaart toevoegen.
  • Om een achteraf factureringsoptie toe te voegen, klik je op Contacteer het saleteam, vul je j bedrijf in en klik je op Kaart toevoegen.

Als beide opties al zijn toegevoegd aan het Company Dashboard, kun je de voorkeursbetaalmethode wijzigen door op de knop Wijzigen onder Facturerings type in het Overzicht te klikken.

Een creditcard toevoegen of verwijderen

Om een nieuwe creditcard toe te voegen:

• Klik op de knop Betalingsmethode toevoegen in het tabblad Facturering.
  • Vul de kaartgegevens in
  • Klik op de knop Kaart toevoegen.

Een creditcard verwijderen:

Als je zakelijke account slechts één kaart heeft, kun je deze niet verwijderen. Voeg eerst een nieuwe kaart toe en maak er de primaire betaalmethode van. Daarna kun je de vorige kaart verwijderen.

Als je de kaart nog steeds niet kunt verwijderen, neem dan contact op met ons Support-team. Vermeld:

• De naam van je bedrijf
  • De laatste vier cijfers van de kaart die je probeerde te verwijderen
  • Beschrijving of een screenshot van de foutmelding.

Mislukte betalingen

Als je bedrijf een creditcard gebruikt en de betaling mislukt, controleer dan of:

• De kaart niet verlopen is
  • De kaart voldoende saldo heeft
  • De limiet van de kaart niet overschreden is.

Als aan alle bovenstaande vereisten is voldaan, neem dan contact op met je bank. Als de fout is opgelost, kun je de betaling direct opnieuw proberen via het Company Dashboard. Zie verdere instructies in het artikel Schuld en kosten onder Betalingen voldoen.

Neem in het geval van een mislukte betaling met achteraf facturering contact op met ons Support-team zodat we je betaling kunnen controleren. Voeg het bankafschrift toe als een PDF-bestand.