Искам да изтрия историята на поръчките си

Понастоящем не съществува опция за изтриване или скриване на историята на поръчките.

Ако искаш да изтриеш историята на поръчките си, можеш да поискаш изтриване на профила и след това да създадеш нов профил със своите данни.

Свързани статии