Es vēlos izdzēst savu pasūtījumu vēsturi

Diemžēl, pašlaik nav iespējams izdzēst vai paslēpt pasūtījumu vēsturi.

Ja vēlaties dzēst pasūtījumu vēsturi, Jūs varat pieteikt profila dzēšanu sazinoties ar mūsu atbalsta dienestu un pēc tam izveidot jaunu profilu.

Saistītie raksti