Kuinka lisätä tarjouskoodi

Voit lisätä promokoodin avaamalla valikon vasemmasta yläkulmasta ja valitsemalla Kampanjat ja Syötä promokoodi -osion.

Jos sovellus ei hyväksy promokoodia:

• Varmista, että promokoodisi tai alennuksesi ei ole vanhentunut ja että se täyttä kaikki kampanjaehdot
  • Tarkista, onko kirjoitusvirheitä
  • Suosituskoodit voi lunastaa vain asiakkaat, jotka eivät jaa maksutapaa tai laitetta olemassa olevan asiakkaan kanssa.
  • Tarjouskoodiasi eivät voi lunastaa nykyiset käyttäjät, jotka luovat uusia tilejä.

Jos et kuitenkaan pysty käyttää tarjouskoodia, ota kuvankaappaus ja ole yhteydessä tukitiimiimme sovelluksen kautta.