Epäonnistuneen maksun ratkaiseminen

Huom: Venäläisten pankkien myöntämiä kortteja ei voi enää käyttää palveluntarjoajien muutosten vuoksi.

Korttimaksu voi epäonnistua useista eri syistä:

• Kortillasi ei ole riittävästi varoja
  • Korttisi on vanhentunut
  • Verkkokauppatapahtumat eivät ole käytössä kortillasi
  • Olet ylittänyt verkko-ostosten päivittäisen/kuukausirajan.

Kun maksu on epäonnistunut, se vähennetään Bolt-saldostasi. Jos saldosi on negatiivinen, voit tehdä lisäyksen sovelluksessa tai ratkaista maksun tekemällä uuden tilauksen. Tällä tavalla sinua veloitetaan uudesta tilauksesta ja jäljellä olevasta summasta Bolt-saldostasi.

Jos Bolt Balance -velka on lisätty matkan hintaan, voit tarkastella sitä Maksut-osiossa napauttamalla Näytä tapahtumat.

Jos sinulla on edelleen ongelmia, ota yhteyttä tukitiimiimme sovelluksen kautta.