Bolt Driver -sovellus kaatui

Jos sinulla on ongelmia sovelluksen kanssa tilausta hyväksyttäessä tai tilauksen aikana, yritä:

• Varmista, että sinulla on vakaa Internet-yhteys; akunsäästötila on pois päältä
  • Yritä olla käyttämättä muita sovelluksia taustalla, kun käytät Bolt-sovellusta.
  • Pakota sovellus sulkeutumaan ja avaa se uudelleen
  • Päivitä sovellus, jos uusi sovellusversio on saatavilla
  • Päivitä puhelimesi käyttöjärjestelmä ja varmista, että puhelimessasi on tarpeeksi tilaa
  • Käynnistä puhelin uudelleen
  • Jos mikään muu ei korjaa ongelmaa, asenna sovellus uudelleen

Kuinka varmistaa Bolt Driver -sovlleuksen optimaalisen suorituskyvyn?

Tässä on muutamia vinkkejä Bolt Driver -sovlleuksen optimaalisen suorituskyvyn varmistamiseen:

• Käytä laitteita, joissa on uusin käyttöjärjestelmä (vähintään Android 9.0 ja iOS 12) ja joissa on vähintään 1,5 Gt RAM-muistia
  • Älä käytä rootattuja puhelimia
  • Älä käytä virransäästötilaa
  • Liitä puhelin laturiin matkojen aikana
  • Käytä puhelintelinettä varmistaaksesi, että saat aina parhaan mahdollisen GPS-signaalin ja Internet-yhteyden.