En pysty kirjautumaan kuljettaja-tililleni

Jos et pysty kirjautumaan kuljettaja-tilille, niin varmistathan:

• Käyttäjänimi ja salasana ovat oikein
  • Sinulla on pääsy puhelinnumeroon joka on yhdistetty tiliisi, jotta pystyt vastaanottamaan kertakäyttöisen salasanan tekstiviestillä (Jos se on tarpeellinen kirjautumiseen)
  • Tilisi on aktivoitu. Kun tilisi on aktivoitu, niin saat kirjautumistiedot sähköpostiisi.

Kertakäyttöinen vahvistuskoodi lähetetään kuljettajatilisi yhdistettyyn puhelinnumeroon. Jos teillä on pääsy puhelimeen mutta ette vastaanottaneet koodia, niin kokeile sueraavaa:

• Käynnistä laite uudestaan
  • Lähetä koodi uudestaan. Voi kestää jopa 60 sekuntia että koodi saapuu.
  • Jätä soittopyyntö sen sijaan. Tämä vaihtoehto on saatavilla niin applikaatiossa kuin myös kuljettaja-portaalissa.

Jos kaipaat tukea, niin ota ystävällisesti yhteyttä meidän Tukitiimiin sähköpostin kautta (Lista kaupungeista sekä paikaillisista sähköpostiosoiteista).