Verhelpen van een mislukte betaling

Noot: Als gevolg van gewijzigde regelgeving aan de kant van de aanbieders kunnen kaarten uitgegeven door Russische banken niet langer worden gebruikt.

Een betaling met credit card kan door verschillende redenen mislukken:

• Er is niet voldoende krediet op je credit card
  • De verval datum is verstreken
  • Online/E-commerce transacties zijn niet toegestaan op je credit card
  • Het dagelijkse/maandelijkse limiet op de credit card is overschreden.

Nadat een betaling is mislukt, wordt deze afgetrokken van je Bolt Balance. Als je saldo negatief is, kun je een opwaardering doen in de app of de betaling oplossen door een nieuwe bestelling te plaatsen. Op die manier wordt je nieuwe bestelling en het openstaande bedrag van je Bolt Balance afgeschreven.

Als er Bolt Balance-schuld is toegevoegd aan je ritprijs, kun je die bekijken in het gedeelte Betalingen door op Bekijk Transacties te klikken.

Als je nog steeds problemen ervaart, neem dan contact op met ons Support team vanuit de app.