Hoe krijg ik een factuur voor mijn werk?

Als je Bolt gebruikt voor werkritten en btw-facturen nodig hebt, kun je een werkprofiel aanmaken dat is gekoppeld aan je hoofdaccount om je werkuitgaven bij te houden.

Om een werkprofiel aan te maken, ga je naar het tabblad Zakelijke Ritten en vul je de benodigde informatie in. Je kunt je werkprofiel ook instellen door naar het tabblad Betaling te gaan en Stel je Werkprofiel in te selecteren.

Als je de btw-informatie op de factuur wilt toepassen, kies je het Werkprofiel voordat je een rit bestelt. Je kunt dit doen in het tabblad Betaling van het menu, waar je de optie vindt om te kiezen tussen je persoonlijke en werk profiel.

Je ontvangt de factuur van de rit in je e-mail, waar je de factuur downloaden door op factuur downloaden te klikken. Als je de e-mail niet kunt vinden in je mailbox of je spambox, kun je de factuur van de rit opnieuw aanvragen. Ga daarvoor naar Mijn ritten, selecteer de juiste rit en klik op de drie puntjes rechtsboven om je factuur opnieuw versturen.

Als je nog steeds problemen hebt met je facturen, neem dan contact op met ons Support-team.