Commissie betalen aan Bolt

In dat geval dien je de commissie aan Bolt te betalen via de chauffeurs app.

• Volg de onderstaande stappen om uw commissie te betalen:
  • Open de Bolt Driver-app en klik op Inkomsten
  • Selecteer links onder het tabblad Saldo en kies vervolgens de Huidige Week
  • Klik op de Betaal aan Bolt knop
  • Selecteer jouw betalingsoptie
  • Bevestig jouw gegevens en ga verder naar Nu Betalen.

Wacht tot je een betalingsbevestiging ontvangt voordat je het betalings portaal sluit of verlaat. Nadat de betaling is bevestigd, kan het tot 24 uur duren voordat het bedrag zichtbaar is in jouw saldo.