De klant heeft meer moeten betalen dan verwacht

Als de passagier meer moest betalen dan verwacht, meld deze rit dan aan ons:

• Bevestig de prijs niet!
  • Meld het probleem met de prijs.
  • Kies de relevante reden en laat indien nodig een opmerking achter.

We zullen de rit gegevens bekijken en de juiste prijs bevestigen.

Wanneer de prijsherziening is voltooid, wordt de ritprijs weergegeven in de ritgeschiedenis en wordt het bedrag toegevoegd aan jouw saldo.

De passagier kan te veel in rekening worden gebracht als:

• De bestelling heeft niet plaatsgevonden, maar is gestart in de app
  • De bestelling is om verschillende redenen niet op tijd begonnen of beëindigd
  • De passagier heeft de rit betaald met een andere betaalmethode dan de oorspronkelijk gekozen methode
  • Een verkeerde route werd gevolgd.