Skift mine kontooplysninger

Du kan redigere følgende kontooplysninger via Bolt-appen:

• For- og efternavn
  • E-mail-adresse
  • Telefonnummer

Følg disse trin for at redigere dine kontooplysninger:

• Tryk på menuikonet (3 vandrette linjer)
  • Tryk på Se profil.
  • Vælg Rediger profil.
  • Find den oplysning, du vil ændre
  • Vælg Rediger
  • Opdater oplysningerne
  • Dine oplysninger vil blive opdateret automatisk, men du kan blive bedt om at bekræfte dine oplysninger.

Hvis du opdaterer din e-mailadresse, vil du modtage en bekræftelsesanmodning til din nye e-mailadresse. Sørg for at bekræfte din nye e-mailadresse ved at følge instruktionerne i den e-mail, Bolt har sendt dig. E-mailadressen vil blive opdateret på din profil, selv om e-mailen ikke er verificeret.

Hvis du opdaterer dit telefonnummer, vil du modtage en bekræftelsesanmodning til dit nye telefonnummer via SMS. Sørg for at bekræfte dit nye telefonnummer ved at følge instruktionerne i SMS'en fra Bolt. Når telefonnummeret er verificeret, bliver det automatisk ændret i din profil.

Når du opdaterer dine personlige oplysninger i Bolt-appen, anvendes ændringerne også i Bolt Food-appen.

Hvis du ønsker at opdatere andre data, bedes du kontakte vores supportteam:

• In-app - når du går til hovedmenuen i Bolt-appen, skal du trykke du på Support
  • Via lokal email-adresse
  • Ved at ringe til os, hvis denne option findes i din by

Request in seconds, ride in minutes.

Available for iOS and Android devices.
Request in seconds, ride in minutes.