Додаткові опції при замовленні поїздки

Якщо ви плануєте поїздку з вашим домашнім улюбленцем, просимо вас:

  • Переконатися, що у вас є з собою всі необхідні предмети для забезпечення чистоти в автомобілі та комфорту тварині (клітка/засіб для перевезення, підстилка, намордник, вологі серветки тощо);
  • Якомога швидше попередити водія, який прийняв ваше замовлення, про наявність тварини на випадок виникнення у нього/неї алергії або іншої небажаної реакції;
  • У разі забруднення автомобіля твариною домовитися з водієм про можливі шляхи вирішення ситуації. Деталі щодо процесу - в статті Пошкодження або Плата за чистку салону.

Якщо ви плануєте поїздку з об’ємними речима та багажем, просимо вас також повідомляти про це водію, щоб якомога швидше з’ясувати, чи можливе перевезення саме вашого багажу на поточному автомобілі водія.

Нагадуємо, що перевезення дітей, які ще не спроможні приймати самостійні рішення, також залишається на умовах домовленості з водієм, а відповідальність за дитину завжди залишається за замовником поїздки.
Особливості перевезення дітей віком до 12 років та дітей, зріст яких менше ніж 145 см:

  • У разі, якщо авто водія не обладнане засобами пасивної безпеки (дитячим кріслом для перевезення дітей), ми рекомендуємо водіям не виконувати поїздки, якщо серед пасажирів є діти до 12 років або діти, зріст яких менше 145 см (навіть у супроводі дорослих);
  • Якщо у вас в наявності є дитяче автомобільне крісло, будь ласка, попросіть водія встановити його для забезпечення безпеки та дотримання Правил дорожнього руху.

Будь ласка, пам’ятайте, що у разі не попередження водія про такі деталі поїздки заздалегідь поїздку може бути скасовано. В такому разі компенсація плати за скасування не передбачена.

Request in seconds, ride in minutes.

Available for iOS and Android devices.
Request in seconds, ride in minutes.